CHRISTMAS SALE: 50 % RABATT + FRI FRAKT

Om oss

Vi vill ut!

Vi är ett ungt, dynamiskt team som består av normala människor. Vi är män och kvinnor, föräldrar och ungkarlar, sportfreaks och finsmakare - motiverade rakt igenom! Vår passion, mission och gemensamma grund är naturen, oavsett väder. Och ändå gillar vi det behagligt varmt och det behöver inte vara en motsägelse!

Okej...för tillfället kan vår överraskande framgång innebära att vi är lite mer på kontoret och lite mindre ute i kylan, men vi vet alla vad som är viktigt. Vi vill att du ska må bra! Oavsett om det är en lugn promenad eller hardcore vandring. Vi gör alla vårt bästa och därför kommer bara det bästa i fråga för oss! Vi letade och testade länge för att hitta produkter som verkligen stödjer vår passion. Och vi hittade det vi letade efter. Det är precis vad vi vill dela med oss ​​av.

Ursprungligen var de bara fantastiska, varma och vattentäta handskar. Händerna är centrum för all aktivitet och ingen behöver verkligen kalla händer. Så här kom vårt namn ThermoHands till. Men vi förväntade oss inte så mycket bra feedback från våra unika kunder! Dessa har uppmuntrat oss att successivt avrunda vårt sortiment. Och så vårt projekt växer och blomstrar hela tiden, tack vare dig!

Så ta på dig vinterkläderna så tar vi dig ut i friska luften!